Reduceri de SEZON

Tratament Zionic Bucuresti

pret mic, oferte si reduceri in fiecare zi

Vrei sa incerci tratamentul Zionic ca sa te convingi de rezultatele deosebite? Contacteaza-ne chiar acum si ai posibilitatea de a testa tratamentul ZIONIC GRATUIT! Iti oferim mai multe detalii telefonic!

 

Oferta Zionic + GoSlim

tratament ideal pentru femeile care au nascut si au pielea abdomenului lasata (sau cu vergeturi)

dar si pentru persoanele care au slabit excesiv si au pielea lasata pe abdomen, picioare etc.

La 3 sedinte Zionic platite primiti 1 sedinta GoSlim GRATUIT

ZIONIC ROLLACTIVE RF

Un tratament eficient pentru redobandirea fermitatii tesuturilor, eliminarea celulitei si tonifiere musculara, ce combina doua tehnologii de ultima generatie avand rezultate eficiente si non-invazive

Ce este tratamentul corporal ZIONIC si cum actioneaza?
ZIONIC este un tratament corporal ce combina doua tehnologii intr-un singur aparat, respectiv masajul activ rotational profund (MARP), sistem ce utilizeaza o energie de intensitate mare si impedanta mica si cu radiofrecventa de intensitate mare. Impreuna, cele doua sisteme lucreaza pentru a atinge un rezultat eficient si non-invaziv avand o eficienta maxima.

ZIONIC ofera posibilitatea de configurare a energiei de tratament, dar si viteza de rotatie a capetelor prin masajul activ rotational profund , astfel se poate efectua o terapie eficienta pentru mai multe zone ale corpului si se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.

Cum functioneaza ZIONIC?
Tratamentul ZIONIC combina radiofrecventa si masajul activ rotational profund (MARP), pentru a oferi:

Efectul termic: energia de o intensitate mare actioneaza la nivelul tesutului conjunctiv ce duce la cresterea nivelului de nutrienti si oxigen, stimuleaza drenajul limfatic, sprijina producerea de colagen si activeaza metabolismul celular ajutand la diminuarea tesutului adipos.
Efect mecanic: masajul activ rotational profund actioneaza asupra tesutului conjunctiv la nivel profund stimuland circulatia sangelui, stimuleaza circulatia limfatica pentru a elimina toxinele si a reduce retentia hidrica.

Tratamentul cu ZIONIC este ideal pentru:
➜ slabire localizata: Radiofrecventa rezistiva creste metabolismul adipocitelor, favorizeaza eliminarea deseurile acumulate si a lichidelor. Tesutul gras este redus cosiderabil intr-o perioada scurta.

➜ remodelare: Accelereaza metabolismul adipocitelor si masajul activ rotational profund (MARP) astfel genereaza o diminuare a volumului acestora. Stimuleaza drenajul limfatic care contribuie la detoxifiere ajutand in procesul de arderea grasimilor.

➜ anticelulitic: ZIONIC trateaza eficient celulita de gradul I, II si III datotita efectului mecanic MARP care faciliteaza dislocarea nodulilor celulitici si diminuarea aspectului de “coaja de portocala”.

➜ fermitate: ZIONIC stimuleaza producerea de colagen și fibre de elastina, si pe termen mediu acesta creste formarea de fibre elastice noi, pielea devine mai hidratata si ferma.

➜ tonifiere: ZIONIC imbunatateste tonusul muscular prin furnizarea de nutrienti si oxigen tesutului conjunctiv. In plus, imbunatateste regenerarea venoasa si sistemul limfatic.

Beneficiile tratamentului ZIONIC sunt:
✓ stimularea metabolismului celulelor grase si reducerea tesutului adipos;
✓ accelerarea productiei de colagen și elastina;
✓ stimuleaza drenajul limfatic si contribuie la detoxifierea organismului;
✓ activeaza circulatia sanguina;
✓ trateaza eficient celulita indiferent de stadiul acesteia;
✓ relaxeaza si are efect decontracturant.

Tratamentul ZIONIC se poate realiza pe diferite regiuni ale corpului, cum ar fi: brate, abdomen, flancuri, coapse si fese.

Preturi tratament ZIONIC

  • Zionic - 20 minute - zona abdomen: 220 lei
  • Zionic - 30 minute - zona coapse: 340 lei
  • Zionic - 60 minute - zona abdomen, coapse si brate: 420 lei

tratament zionic bucuresti, tratament zionic sector 1, tratament tonifiere corporala, tratament slabire, slabire localizata, salon slabire localizata bucuresti, salon slabire localizata sector 1