Reduceri de SEZON

Extensii Gene Bucuresti

extensii cu gene false 1D 2D 3D

preturi mici – oferte saptamanale

Extensiile de gene sunt modalitatea perfecta prin care privirea noastra devine mai expresiva, mai atragatoare, iar ochii se bucura de un confort maxim si un aspect ingrijit 24 din 24 ore. De la lookul de dimineata pana la cel de seara, extensiile de gene fir cu fir, iti vor conferi o nota dramatica, misterioasa sau naturala.

Aplicarea extensiilor de gene este acea procedura prin care dam genelor naturale volumul, lungimea si curbura pe care ne-o dorim dintotdeauna. Fara nici un efort, extensiile de gene, ne ajuta sa ne trezim in fiecare dimineata frumoase. Ele pot fi purtate zi de zi, la birou sau in vacanta. Procedura dureaza intre 90 si 150 minute in functie de tehnica aplicata.

Rezistenta extensiilor de gene depinde de modul cum sunt ingrijite si de respectarea indicatiilor primite de la technician. De asemenea primele 48 de ore sunt foarte importante, dupa aplicare: evitati apa, cremele, demachiantele pe baza de ulei, sauna si solarul.

Machiajul pe timpul purtarii genelor nu trebuie sa fie in exces iar indepartarea lui se face cu ajutorul apei micelare sau a spumei de curatare.

salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti

extensii gene bucuresti, extensii gene, extensii gene pret, extensii gene false bucuresti, extensii gene sector 1, salon extensii gene, preturi extensii gene, oferte extensii gene bucuresti, salon gene bucuresti