NOU! La Oceans Beauty Center – avem cel mai nou tratament de Crioliporeductie: CRIOCUUM

Va asteptam cu drag!

Criolipoliza Bucuresti

Oceans Beauty Center iti ofera in acest moment, cel mai modern si mai nou tratament de crioliporeductie, existent in Bucuresti: CRIOCUUM.

Ce este criolipoliza CRIOCUUM?

Acest tratament de criolipoliza, este creat de TermoSalud – Spania si a fost dezvoltat special pentru a reduce tesutul adipos subcutanat, fara riscuri, permanent!

Redefineste-ti silueta cu CRIOCUUM! O tehnologie dovedita stiintific care actioneaza asupra depozitelor de grasime intr-un mod controlat, sigur si eficient.

ZONE TRATAMENT

Brate
Axila
Abdomen
Solduri
Coapse
Genunchi
Picioare interioare

Barbie dubla (disponibil din luna ianuarie)

Cum functioneaza CRIOCUUM?

Dupa efectuarea masuratorilor, 1 aplicator este plasat peste zona de tratament. Va incepe sa aspire progresiv si fara durere pliul de grasime si apoi il va raci la o temperatura maxima de -10°C. Aceasta va ingheta celuleleadipoase. Acest fapt va duce la mobilizarea si expulzarea naturala de catre organism.

Pentru a-ti proteja pielea in orice moment, Criocuum foloseste tehnologia CRIOgelpad, o membrana cu principii crioprotectoare care garanteaza actiune exclusiva asupra tesutului adipos fara a deteriora alte straturi mai superficiale ale pielii.

ATENTIE! Tehnologia CRIOCUUM de criolipoliza, este un tratament de crioliporeductie cu certificare medicala! Se izoleaza si se racesc selectiv zonele in care se afla depozite de grasime si se

Sedinte de criolipoliza Bucuresti

La salonul de tratamente corporale Oceans Beauty Center – situat in sectorul 1 din Bucuresti, poti beneficia de tratamente impresionante de remodelare corporala:

Te asteptam cu drag la salonul nostru din Bucuresti – sectorul 1, sa testezi si sa te bucuri de rezultatele tratamentului de slabire localizata prin criolipoliza – CRIOCUUM by Oceans Beauty Center & TermoSalud.

criolipoliza-bucuresti-romania-3
criolipoliza-bucuresti-romania-1
criolipoliza-bucuresti-romania-2

rezultate rapide si de durata

tratament pentru fata & corp

fara timp de recuperare

comfortabil si fara durere

testat si aprobat clinic

Preturi tratament CRIOLIPOLIZA CRIOCUUM – Oceans Beauty Center Bucuresti

➤ Criocuum: 1 zona mica – 2 aplicatori (30 min) (Brate/ Genunchi/ Spate): 350 LEI

➤ Criocuum: 1 zona mare – 2 aplicatori (60 min) (Abdomen/ Coapse intern/ Coapse Extern/ Zona subfesiera): 690 LEI

➤ Criocuum: 2 zone mari – 2 ses. cu 2 aplicatori (120 min) (2Z: Abdomen/ Coapse intern/ Coapse Extern/ Zona subfesiera): 1150 LEI

➤ Criocuum: 3 zone mari – 3 ses. cu 2 aplicatori (180 min) (3Z: Abdomen/ Coapse intern/ Coapse Extern/ Zona subfesiera): 1550 LEI

Detalii despre tratamentul de criolipoliza cu CRIOCUUM:

  • rezultatele tratamentului de criolipoliza cu CRIOCUUM apar dupa 2-4 saptamani, in functie de cat de repede elimina organismul toate celulele moarte si de nivelul de celule adipoase
  • este o procedura non-invaziva si nedureroasa
  • criolipoliza mai poate fi combinata cu tratamentul Eximia
  • sedintele se realizeaza la intervale de 6-8 saptamani
  • sedinta dureaza intre 50 si 70 de minute in functie de zona tratata.

Beneficii tratament criolipoliza CRIOCUUM:

  • slabesti localizat exact acolo unde ai nevoie prin crioliporeductie
  • criolipoliza este foarte eficiente in reducerea grasimii corporale
  • criolipoliza este un tratament nedureros si non-invaziv


Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este o tehnica neinvaziva de reducere a grasimii localizate, prin racirea controlata a pielii. Este unul dintre cele mai eficiente dintre toate tratamentele non-invazive de slabire localizata. Vei obtine rezultate exceptionale daca il combini cu o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice!

Cum actioneaza CRIOCUUM?

CRIOCUUM ofera un tratament sigur si eficient pentru eliminarea depozitelor de grasime localizate. Datorita tehnologiei sale pe baza de aspiratie si criogenie, celulele adipoase (adipocitele) prezente in zona tratata incep un proces de autoeliminare numit apoptoza, care se incheie cu distrugerea si expulzarea fiziologica a acestora. Rezultatele sunt rapide, de lunga durata


Extra detalii despre sedintele de criolipoliza:

Zona de interes este marcata pentru a identifica locul pentru plasarea aplicatorului. Un tampon de gel este plasat pentru a proteja pielea. Aplicatorul este atins de piele si excesul de grasime este aspirat in golul aplicatorului. Temperatura din interiorul aplicatorului scade si, in timp ce face acest lucru, zona amorteste.

In timpul tratamentului te poti uita la televizor sau poti folosi telefonul mobil pentru a face ca timpul sa treaca mai usor. Dupa tratamentul, vidul se opreste, aplicatorul este indepartat si zona este masata, ceea ce poate imbunatati rezultatele finale.

Care sunt riscurile criolipolizei?
Rata complicatiilor este scazuta, iar rata satisfactiei este ridicata. Este uneori posibil ca persoanele care apeleaza la aceasta procedura sa nu obtina rezultatul la care sperau, deoarece nu au continuat sa mentina un stil de viata sanatos.

Recuperarea dupa criolipoliza
Rareori poti simti o usoara de durere. Daca se intampla ca durerea sa persiste, persoanele care au facut criolipoliza trebuie sa se adreseze unui medic care sa le prescrie medicamente pentru cateva zile.

INTREBARI FRECVENTE DESPRE CRIOLIPOLIZA

➤ CRIOLIPOLIZA ESTE UN TRATAMENT SIGUR?

Da. Efectele secundare sunt neglijabile daca tratamentul este aplicat corect. Nu ezitati sa adresati toate intrebarile pe care le puteti avea despre efectele secundare asteptate.

➤ IN CE CONSTA TRATAMENTUL?

Criolipoliza este o metoda neinvaziva de indepartare a grasimilor localizate care nu necesita anestezice de niciun fel. Activeaza procesele fiziologice naturale ale corpului pentru a elimina grasimea nedorita.

Utilizarea CRIOgelpad protejeaza, de asemenea, straturile superficiale ale pielii, permitandu-ne sa lucram exclusiv asupra hipodermei si celulelor adipoase, fara a provoca efecte la alte niveluri.

➤ DE CATE SESIUNI AM NEVOIE INAINTE SA VAD REZULTATE? CAT DE DES POT FACE O SESIUNE?

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, recomandam cel putin 3 sedinte pentru fiecare zona, fiecare sedinta separata la un interval de sase (6) saptamani.

➤ CAT DURA O SESIUNE DE CRIOLIPOLIZA?

Intre 35 si 60 de minute in functie de zona de tratament.

➤ ESTE DUREROS?

Puteti experimenta un oarecare disconfort sau o senzatie de parestezie in timpul si dupa tratament din cauza procesului de congelare a tesutului adipos. Cu toate acestea, aceasta senzatie va disparea in urmatoarele zile si nu va interfera cu rutina zilnica.

➤ REZULTATELE SUNT DURABILE?

Da, criolipoliza indeparteaza definitiv tesutul adipos.

➤ EXISTA RESTRICTII POST-TRATAMENT?

Se recomanda o restrictie de 3 zile a aportului de carbohidrati, zahar, grasimi si alcool. In plus, trebuie sa beti multa apa pentru a favoriza eliminarea grasimilor eliberate.