Sabina Mehedintu – Make-up Artist

Machiaj profesional, realizat in salonul Oceans Beauty Center

Fiecare femeie merita sa fie rasfatata!

„Principala mea specialitate este machiajul natural si imi place sa scot in evidenta frumusetea reala a chipului tau, prin nuante care sa-ti creeze o imagine fresh! De asemenea, daca iti doresti sa experimentezi culori indraznete si sa ai parte de un machiaj potrivit pentru shootinguri tematice sau pentru evenimentele speciale din viata ta, te astept cu drag, la Oceans Beauty Center!

Am fondat impreuna cu parintii mei, unul dintre cele mai apreciate saloane de infrumusetare premium, din Bucuresti. Avem in acest moment, peste 220 de recenzii de 5 stele pe Google si ne-am propus ca in perioada imediat urmatoare, sa dezvoltam gama de servicii pana la punctul in care salonul nostru, sa-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a te pregati 100% pentru cele mai importante momente din viata ta.”

Te astept cu drag! – Sabina MEHEDINTU

Atentie! Machiajul se realizeaza EXCLUSIV in cadrul salonului Oceans Beauty Center din Bucuresti! Din motive de profesionalism, nu realizez machiaj la domiciliu! Toate produsele pe care le folosesc sunt de cea mai buna calitate si va ofer garantia clientului multumit! Totodata am dreptul de a selecta clientele! Va multumesc pentru intelegere!

Tipuri de machiaje

Machiaj natural – de zi

Perfect pentru femeile care nu sunt obisnuite sa poarte machiaj si care iubesc un stil de natural de finisare a pielii. Acest tip de machiaj, este potrivit pentru evenimente de zi, intalniri si sedinte foto.

Machiaj de seara

Mergi la o petrecere sau la o aniversare in club? Acesta este machiajul perfect pentru petreceri. Alege orice stil doresti si cu siguranta vei fi multumita!

Machiaj HD

Acest tip de machiaj, este potrivit pentru persoanele care urmează să participe la o filmare, la un SHOW TV sau la o petrecere de seara, unde vor fi in lumina reflectoarelor si a camerelor foto!