Reduceri de SEZON

Laminare gene si sprancene Bucuresti

Hei ce faci? Cauti un salon pentru laminare gene si sprancene in Bucuresti? Te asteptam cu drag la Oceans Beauty Center in sectorul 1. Avem peste 150 de recenzii pozitive pe Google (poti verifica) si avem in fiecare saptamana reduceri la toate serviciile noastre.

Programeaza-te chiar acum!

Laminare gene si sprancene salon Bucuresti – sector 1

Aceasta tehnica este dedicata persoanelor care doresc sa aiba un look natural.
Laminarea este o modalitate semi-permanenta pentru curbarea genelor natural pentru cateva saptamani.
Tratamentul cu Keratina curbeaza, pigmenteaza si umple golurile genelor intr-un mod natural.
Durata acestui tratament este intre 40 si 60 minute, acest procedeu este simplu, sigur si nu creeaza disconfort.

Preturi Laminare gene & sprancene:

Laminare gene: 220 lei

Laminare sprancene: 150 lei

Oferta: Laminare Gene + Sprancene: 300 lei

Ce fata nu viseaza la genele lungi si groase?

Laminarea genelor este o procedura de restaurare care mareste densitatea si lungimea genelor. Aceasta noua tehnicacosmetica (laminarea genelor) reprezinta un interes foarte mare pentru majoritatea femeilor.

Pentru inceput, ce este keratina?

Keratina este o proteina de inalta rezistenta, care este prezenta in cativa derivati ai pielii, in special in gene, sprancene, par si unghii.

Keratina, o parte a tratamentului de laminare, ajuta la adaugarea de volum, culoare, lungime si la curbarea genelor subtiri si slabe. Rezultatul fiind foarte natural.

Procedura de laminare a genelor

– pregatirea genelor: mai intai trebuie sa curatam complet si sa degresam genele; aplicam pe pielea pleoapelor un produs profesional, care protejeaza pielea de efectele substantelor

– aplicarea produsului de baza: dupa pregatire, specialistul nostru fixeaza genele in pozitia dorita, cu ajutorul unei forme speciale de silicon; acest lucru este necesar pentru a oferi o curba frumoasa genelor si pentru confortul aplicarii unui ser hidratant care intareste genele, le face mai dense si mai bogate

– colorarea genelor: dupa prima uscare se efectueaza colorarea genelor cu unul dintre pigmentii selectati

– consolidare: la final, specialistul aplica produsul principal – keratina, care confera rezistenta si volum genelor; genele vor arata naturale si sanatoase

Ce este laminarea sprancenelor?

Laminarea sprancenelor este un tratament de ingrijire a sprancenelor care implica corectarea formei acestora prin restabilirea firelor de par folosind o solutie speciala.

Ce presupune laminarea sprancenelor?

Laminarea sprancenelor este un proces in doi pasi. In primul rand, se aplica o crema care rupe legaturile dintre firele de sprancene, astfel incat acestea sa poata fi aranjate intr-o noua pozitie. Aceasta este urmata de o a doua crema care reconstruieste aceste legaturi si le pune in noua lor pozitie.

Daca la nivelul sprancenelor aveti fire de par neregulate, plate sau in crestere descendenta, laminarea sprancenelor poate schimba directia de crestere pentru a crea un aspect mai uniform, cu o arcada mai inalta si o forma a fruntii mai dorita cu un rezultat vizibil timp de pana la 6 saptamani.

salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti
salon extensii gene false bucuresti

laminare gene si sprancene bucuresti, salon laminare gene si sprancene, recomandari laminare gene si sprancene, preturi laminare sprancene, laminare sprancene sector 1 bucuresti, care este cel mai bun salon pentru laminare gene si sprancene din bucuresti